Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος σε θέματα Διατροφής και Άθλησης,  κ. Χρήστος Αηδόνης, συμμετείχε σε κοινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κου Κουτρουμάνη με εκπροσώπους φορέων από τον χώρο της υγείας.

Με την σημερινή συνάντηση εγκαινιάστηκε ο διάλογος για την εφαρμογή του νομοσχεδίου και την λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσίων Υγείας. Την επόμενη της ψήφισης του νόμου απευθύναμε πρόσκληση για διάλογο σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς-χρήστες των υπηρεσιών υγείας αλλά και τους φορείς όλων των εργαζομένων- προκειμένου να ρυθμιστούν ειδικά θέματα εφαρμογής του συγκεκριμένου νόμου.

Ο βασικός στόχος του νομοσχεδίου.......

που θέλει την δημιουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με ενιαίους κανόνες και καλύτερες υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους των τεσσάρων μεγαλύτερων κλάδων υγείας των ασφαλιστικών ταμείων, βρίσκεται λιγο πριν την εναρξη της υλοποίησης του.

Στη συνέχεια, εκπροσωπώντας την ηγεσία του ΥΥΚΑ και  μαζί με τον Αν.Υπουργό κο Κουτρουμάνη θα συντονίσει συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ, ΟΚΕ και την Αν.Γενική Συνομοσπανδία Συνταξιούχων Ελλάδος.)

Οι συναντήσεις έγιναν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
(Σταδίου 7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου