Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΡΙΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ... "ΠΑΞΙΜΑΔΙ" ! ! !

Το "Κόλπο" είναι "μεγάλο" και τα λεφτά "πολλά".. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.. "Το Παζάρι των Εθνών" ! Μη κόπτεστε αδικώς να βρείτε άκρια.. Γιατί, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, με περιστατικά και αποδείξεις, ότι η "μπόχα" που αναδύεται από το Ευρωκοινοβούλιο και τα Εθνικά Κοινοβούλια είναι τόσο βρωμερή, όσο πολύ ορθά ο Στρός Κάν είπε ότι "...οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι μέσα στα σκατά !".
Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ -κάτι που όλοι φαντάζεσθε- ότι στα ίδια "σκατά" κολυμπούμε όλοι στην Ευρώπη.

Το δικό μας, όμως, "σκατό" βρωμά περισσότερο από των υπολοίπων Ευρωπαίων και υπάρχει λόγος γι' αυτό...

-Όχι ότι οι Έλληνες μόνον φοροδιαφεύγουν.. σε όλη την Ευρώπη και οι Γερμανοί ακόμα (πρωτίστως αυτοί!) φοροδιαφεύγουν αλλά , στην Ελλάδα δεν υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία, αυτό που λέμε "Κράτος", που να μπορεί να "ελέγξει" αυτή τη φοροδιαφυγή προς όφελος του λαού αλλά, όλως τυχαίως!!, κάτι γίνεται πάντα και αποβαίνει προς όφελος των πολιτικών, επιχειρηματιών και σε βάρος του πρώτου , εν' αντιθέση με τη Γερμανία.

-Όχι ότι στην Ελλάδα μόνον δε λειτουργεί η Δικαιοσύνη...

και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη δεν "συγκαλύπτουν" σκάνδαλα Υπουργών και Πρωθυπουργών, με τη διαφορά ότι εκεί άπαξ και αποκαλυφθούν δεν υπάρχει ατιμωρησία.

-Δεν είναι ο "νόμος περί ευθύνης υπουργών" που τους καλύπτει... αυτό είναι ένα ψεύδος πολιτικών και δικαστικών για να μην εφαρμόζεται ο νόμος και να μη μάθει την Αλήθεια ο κόσμος γιατί, υπάρχει ο νόμος περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος (κοινοτική οδηγία ενσωματωμένη στην Εθνική νομοθεσία από τον "΄Αγιο-Σημίτη") που δεν αναγνωρίζει "ασυλίες" και "παραγραφές" αλλά, δεν μας το λένε για να "κοιμόμαστε" τον ύπνο των Ηλιθίων. Ρωτήστε τον Μαντέλη !

-Δεν είναι ότι θα πτωχεύσουμε μετά τις 25 Μαρτίου γιατί, έχουμε ήδη πτωχεύσει κυριολεκτικά αλλά δε μας το λένε στα ίσα.

-Σε καμία περίπτωση δεν είναι τα 600 και πλέον δις που έχουνε στην Ελβετία οι πολιτικοί κι επιχειρηματίες μας , μαύρα και κλεμμένα , αλλά η αδυναμία (?) της Ελληνικής Κυβέρνησης να τα πάρει πίσω αφού, ποιά είναι η διαφορά τους από τα δις των Μουμπάρακ και Καντάφι που δεσμεύσαν τα "πολιτισμένα" δυτικά κράτη εφόσον, αναγνωρίζουν ότι είναι "τα κλεμμένα των λαών τους" ; ; ;. 

-Ούτε φυσικά είναι ότι το Ελληνικό Κράτος λειτουργεί σαν Αρχιληστής και Αρχιαπατεώνας κατά των πολιτών του αφού, κυβερνάται από μια κληρονομική πολιτική μαφία και ελέω ανυπαρξίας Κράτους επιχειρηματίες.

Είναι απλά ότι οι πολίτες του κοιμούνται τον Ύπνο του Δικαίου.. του Αμέριμνου... του Αμέτοχου... αυτού που του έχουνε μπολιάσει την Πίστη ότι δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα από μόνος του... Αλλά, τώρα πια, ποιος είπε ότι είμαστε μόνοι μας;

Κι αν το "Ελληνικό μας σκατό" είναι τόσο βρωμερό, λόγω της "πολιτικής μας δυσκοιλιότητας" τριάνταπέντε ετών, όσο πιστεύουν οι "φίλοι του πρωθυπουργου" μας (βλ. Στρος Καν) Ευρωπαίοι μάλλον, τότε είναι καιρός να το ταΐσουμε στους πολιτικούς μας πριν...

...ξεραθεί και το κάνουμε "παξιμάδι" πάλι για μας , για τους εαυτούς μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου