Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Θα γίνει της… Κερατέας

Η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου εναντίον της Ε. Χριστοφιλοπούλου

Η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, που ήρθε τρίτη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σαρωνικού, απέστειλε χθες επιστολή προς την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, λέγοντας με λίγα λόγια ότι θα τη βρει απέναντί της μετά την απόφασή της να καταργηθεί το γυμνάσιο Κουβαρά.

Στην επιστολή της κάνει λόγο για υπεροπτική στάση στελεχών του υπουργείου και κλειστές πόρτες ενώ υπενθυμίζει ότι έχει ξαναστείλει γράμμα και προειδοποιεί ότι θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων.

«Δε θα ήταν ευχάριστο να γεννηθεί μία νέα κρίση τύπου Κερατέας» γράφει η Χριστίνα Χριστοφάκη....

Τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Υπόλοιπο Αττικής, όμως, «βλέπουν» πίσω από την ένθερμη κινητοποίησή κόντρα με την υφυπουργό Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία έχει αναλάβει πολιτικά το βάρος της ευθύνης για τις συγχωνεύσεις.

Το γυμνάσιο Κουβαρά βρίσκεται στο Υπόλοιπο Αττικής όπου στις τελευταίες εκλογές η κυρία Χριστοφιλοπούλου εξελέγη πρώτη (σ.σ. ο Θεόδωρος Πάγκαλος «τερμάτισε» τρίτος). Θεωρείται δε, πολύ πιθανό στις επόμενες εκλογές στη θέση του κ. Πάγκαλου να κατέβει ως υποψήφια η σύζυγός του.

Μάλιστα σήμερα η κυρία Χριστοφάκη διαδήλωσε έξω από το υπουργείο Παιδείας με τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού ζητώντας να συναντηθούν με την υφυπουργό Παιδείας, η οποία δέχτηκε μεν να τους δει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Χριστοφιλοπούλου άργησε μια… ώρα.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου